- Pasta
Ingredienser
- Olivenolje
- 1 finhakket løk
- 2 fedd pressede hvitløk
- 2 finhakkede sterke, røde chili
- 1 boks tomater uten skall
- 125 ml vann
- 800 g rensede reker
- 250 ml fløte
- Salt og pepper
- ½ ts røkt paprika
- 2 ss sirup
- 400 g fersk pasta, f.eks. linguine
-
SLIK GJØR DU
-
1Varm olivenolje i en non-stick wok, og stek løk og hvitløk til de mykner. Tilsett deretter chili, og stek den gyllen.
-
2Tilsett tomater og vann, og la det småkoke i 15–20 minutter.
-
3Varm olivenolje godt på en panne, og lynstek rekene. Bland deretter rekene i tomatsausen.
-
4Rør fløten inn i sausen, og krydre med salt og pepper, røkt paprika og sirup.
-
5Chili- og tomatsausen serveres med kokt pasta, f.eks. linguine.