![Havregrøt med karamellisert eple](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw72c50b67/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000001962_001.jpg)
- Brød og korn
- Frukt
Ingredienser
- 120 g havregryn
- 375 ml melk eller kokosmelk
- 125 ml kokende vann
- 2 ss (30 g) chiafrø
- 2 ss (30 g) honning
- 2 Granny Smith-epler, skrellede, utkjernede, delt i fire og grovhakket
- 50 g smør
- 2 ss (30 g) honning
-
SLIK GJØR DU
-
1Bland alle ingrediensene sammen og fordel dem i en On The Go Le Creuset-flaske. Dekk dem til, og sett dem i kjøleskapet over natten.
-
2Neste dag smelter du smør og honning i en liten kjele. Tilsett eplene når blandingen skummer. Vend dem så de blir dekket med blandingen av smør og honning til de er gylne og jevnt karamelliserte.
-
3Fordel havregrynene i 2–4 beholdere. Dryss karamelliserte epler og blandede frø og kjerner over.