Havregrøt med karamellisert eple

FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Havregrøt med karamellisert eple
En oppskrift på havregrøt du vil glede deg til om morgenen! Hvorfor ikke gjøre det enkelt? Forbered den kvelden før, og nyt den hjemme eller på farten.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød og korn
  • Frukt
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

Ingredienser til havregrøt:
  • 120 g havregryn
  • 375 ml melk eller kokosmelk
  • 125 ml kokende vann
  • 2 ss (30 g) chiafrø
  • 2 ss (30 g) honning
Til karamelliserte epler:
  • 2 Granny Smith-epler, skrellede, utkjernede, delt i fire og grovhakket
  • 50 g smør
  • 2 ss (30 g) honning
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Bland alle ingrediensene sammen og fordel dem i en On The Go Le Creuset-flaske. Dekk dem til, og sett dem i kjøleskapet over natten.
  • 2
    Neste dag smelter du smør og honning i en liten kjele. Tilsett eplene når blandingen skummer. Vend dem så de blir dekket med blandingen av smør og honning til de er gylne og jevnt karamelliserte.
  • 3
    Fordel havregrynene i 2–4 beholdere. Dryss karamelliserte epler og blandede frø og kjerner over.