
Nyt en deilig varm kopp med en luksuriøs blanding av mørk sjokolade og kardemomme. Du kan raskt lage to porsjoner på en gang. Hell i glassene, og nyt den sofistikerte, aromatiske smaken.
HOVEDINGREDIENSER
- Melkeprodukter
- Sjokolade
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 500 ml (2 kopper) presskannekaffe
- 300 ml (1,2 kopper) søtmelk
- 100 g 70 % mørk sjokolade, hakket
- 3 kardemommefrø, knust
- 4 ss honning
-
SLIK GJØR DU
-
1Bland melk, honning og kardemomme i en kjele på middels varme. Når blandingen putrer, tilsetter du sjokoladen og skrur av varmen. La sjokoladen smelte og kardemommen trekke i noen minutter.
-
2Rør til sjokoladen er helt oppløst, og fjern kardemommekapslene. Når kaffen er klar, rører du i sjokolademelken. Hell i On The Go-termosen og nyt!