![Smørbrød med egg og trøffelmajones](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw19b81ce7/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000001960_001.jpg)
- Brød og korn
Ingredienser
- 5 store egg fra frittgående høns i romtemperatur
- 3 ss (45 ml) trøffelmajones
- havsalt og nykvernet svart pepper etter smak
- oppskåret brød etter eget valg
- kruset salat
- blåbær, agurkstaver og kiwi til servering
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett en liten kjele med vann på komfyren og kok opp. Legg eggene forsiktig ned i vannet, og kok dem i 7 minutter.
-
2Ta opp eggene, og legg dem i en skål med isvann. Når eggene er avkjølt, skreller og finhakker du 4 av eggene. Ha dem i en bolle med majones og smak til.
-
3Lag smørbrødet med majones og egg.
-
4Halver det siste egget og legg det midt i hvert smørbrød, tilsett sprø salat og del det i to.
-
5Legg den i Le Creuset-lunsjboksen med blåbær, agurkstaver og kiwi.