Smørbrød med egg og trøffelmajones

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Smørbrød med egg og trøffelmajones
Prøv disse lekre smørbrødene neste gang du vil ha noe godt, men samtidig raskt og enkelt. Trøffelens jordaktige smak gir en lekker vri på den klassiske majonesen med egg.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød og korn
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 5 store egg fra frittgående høns i romtemperatur
  • 3 ss (45 ml) trøffelmajones
  • havsalt og nykvernet svart pepper etter smak
  • oppskåret brød etter eget valg
  • kruset salat
  • blåbær, agurkstaver og kiwi til servering
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett en liten kjele med vann på komfyren og kok opp. Legg eggene forsiktig ned i vannet, og kok dem i 7 minutter.
  • 2
    Ta opp eggene, og legg dem i en skål med isvann. Når eggene er avkjølt, skreller og finhakker du 4 av eggene. Ha dem i en bolle med majones og smak til.
  • 3
    Lag smørbrødet med majones og egg.
  • 4
    Halver det siste egget og legg det midt i hvert smørbrød, tilsett sprø salat og del det i to.
  • 5
    Legg den i Le Creuset-lunsjboksen med blåbær, agurkstaver og kiwi.