NY FARGE
En fantastisk ny gulfarge med spor av rav.
Nectar er designet for å skape glede og inviterer deg til å nyte enkel matlaging med rik smak.
SE HELE KOLLEKSJONEN
Sett tonen i hjemmet
Nectar ’ tilfører et element av varme til bordet med et hint av honning og et snev av karamell.
SE PÅ NECTAR
Se på utvalget
Velg favorittene dine fra et utvalg meningsfulle hverdagsprodukter.
Mix & Match
Kombiner Nectar med…
En fargefest
Fra nybakt brød til en velduftende gryterett – få lekker inspirasjon som passer perfekt alle dager i uken.
OPPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske retten demonstrerer oppfinnsomheten i det franske landkjøkkenet. Tradisjonelt ble retten laget med en gammel hane som ikke lenger orket å flørte med hønsene. Hanens kjøtt var ofte nokså seigt, og derfor ble den tilberedt i flere timer til kjøttet var blitt så mørt at det falt av bena. Noen kokker sverger fremdeles til å bruke haner eller kapuner, men aller typer av kylling vil nyte godt av å bli stekt i gryte på følgende måte. Vanligvis tilberedes coq au vin med rødvin, men denne oppskriften har en vri og er i stedet laget med musserende vin. Som skaper en dyp og lekker smak i både kylling og saus.