Havregrøt til soloppgangen

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Havregrøt til soloppgangen
En kraftigere frokost! Denne sunne havregrøten er toppet med steinfrukter, pistasjnøtter og kokos-spon og gir en smakfull start på dagen.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød og korn
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 160g fullkorn malt eller valset havre
  • 500 – 750 ml vann
  • 1 klype salt
  • 250 ml havre- eller mandelmelk
  • Honning (etter smak)
  • 2 nektariner eller sesongens steinfrukt
  • 50 g pistasjnøtter
  • Ristet kokos-spon, til servering
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Ha havregrynene i en 16 cm Le Creuset toughened non-stick gryte. Tilsett vann og salt og sett på middels varme. Rør med noen minutters mellomrom.
  • 2
    Det tar 20 minutter å tilberede havregrynene. Når de er kokt, tilsett havre/mandelmelk og honning etter smak. Fjern fra varmen.
  • 3
    Server i Le Creuset frokostskåler toppet med oppskåret nektariner, ristede kokosflak, hakkede pistasjnøtter og ekstra honning etter smak.