- Egg
Ingredienser
- 3 egg
- Salt og pepper, etter smak
- Olivenolje
- 3 Bocconcini-kuler (små mozzarella-ostekuler)
- Soltørkede tomater
- Frisk basilikum
-
SLIK GJØR DU
-
1Pisk eggene i en bolle og tilsett salt og pepper etter smak.
-
2Varm en Le Creuset 24 cm stekepanne Toughened non-stick over middels varme med litt olivenolje, før du tørker av overflødig olje med kjøkkenpapir. Tilsett eggeblandingen når pannen er varm.
-
3Eggene skal umiddelbart begynne å sette seg i bunnen av pannen. Bruk en deigskrape til å trekke kantene på den uferdige omeletten mot midten av pannen og gjenta på tilfeldige steder for å lage folder i omelettbasen.
-
4Slå av varmen og la restvarmen gjøre den ferdig. Brett omeletten i to og server umiddelbart med en deigskrape, topp omeletten med revet Bocconcini, soltørkede tomater og fersk basilikum.