557 results
OPPSKRIFT
Posjerte ferskener med mandelkrem og Amaretti-kaker
Denne dessert består av møre og aromatiske ferskener som posjeres i ovnen, og som får selskap av kremet mascarpone med smak av mandel og Amaretti-kaker.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Laks marinert med Nanban-saus
Nanbanzuke er marinert fisk i en lekker sitrus-/soyabasert vinaigrette. Det er en frityrstekt rett hvor Nanban-sausen gir den en lett og frisk smak.
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med malaysisk marinade
Det malaysiske kjøkkenet er en kulturkollisjon med kinesisk, thai og indisk innflytelse. I stedet for den klassiske stekte kyllingen, kan du prøve vår versjon.
OPPSKRIFT
Lam, safran, aprikos og mandeltagine
Taginer er en fantastisk måte å bringe litt unik og eksotisk nordafrikansk smak til et måltid.
VI BRUKT
Tagine støpejern
OPPSKRIFT
Kjøttboller av lam med mynte i chermoula tomatsaus
Disse herlige kjøttbollene slekter på marokkansk lammetagine i støpejern, tilsatt kanel, honning og mynte. Serveres med sitronduftende couscous, tilsatt smør.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern