Fylt paprika med ris og grillet halloumi

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 1 time Under 1 time
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Fylt paprika med ris og grillet halloumi
Lag disse møre risfylte paprikaene med grillet halloumi på toppen til en enkel lunsj eller middag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ris og korn
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 250 g kokt ris etter eget valg
  • 10 g persille, finhakket
  • 50 g pinjekjerner, ristet
  • 5 g timian, renset
  • 80 g rød pesto av soltørket tomater
  • 2 chilier, finhakket
  • 50 ml olivenolje
  • 5 g røkt paprika
  • Salt og pepper, etter smak
  • 3 røde eller oransje paprika, halvert på langs og utkjernet
  • 200–300 g halloumi, skåret i skiver
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluft).
  • 2
    Ha ris i en skål med persille, pinjekjerner, timian, pesto, chili, 25 ml olivenolje, paprika, salt og pepper. Rør og bland godt.
  • 3
    Leg paprikaene ned i en dyp stekepanne i støpejern (26 cm) og dryss over resten av olivenoljen, salt og pepper og fyll med ris.
  • 4
    Stek i ovnen i 30 minutter eller til paprikaene er gjennomstekte. Sett ovnen over på grill. Fjern paprikaen og legg på skiver av halloumi før du griller i 6-8 minutter, eller til du får gyllenbrun halloumi. Server straks.