Hibiskus iste

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Hibiskus iste
Denne herlige hibiskus isteen blir like populær gjennom hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og passer perfekt å servere i våre elegante tekanner når du har gjester. Tilsett en skvett vodka og du har den perfekte te-cocktailen.
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 1 vaniljestang, delt på langs
  • Skall fra 1 appelsin
  • 1,2 dl tørkede hibiskusblomster
  • 12 teposer med hibiskus
  • 1,2 dl sukker
  • 1 liter vann
  • Spiselige blomster, til pynt
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Skrap vaniljefrøene over i en middels Le Creuset-gryte og tilsett vaniljestang, appelsinskall, hibiskusblomster, teposer, sukker og vann. Kok opp og la det trekke over svak varme i 5 minutter.
  • 2
    Avkjøl til romtemperatur (ca. 30 minutter). Sil den over i en stor mugge gjennom en finmasket sil og la den avkjøles.
  • 3
    Server den kald i en Le Creuset-tekanne over hibiskus-te isbiter og noen spiselige blomster som garnityr.
  • 4
    Kokkens råd: Hvis teen serveres over vanlige isbiter, doble te-oppskriften og hell den i en isbit-form og frys dem for å unngå å tynne ut tesmaken.