Sommersalat med steinfrukter og burrata
VANSKELIGHET
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4
2-4
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
Denne salaten er en ny vri på en klassisk Caprese-salat med steinfrukter av beste kvalitet. Når du griller frukten, blir det naturlige sukkeret karamellisert og smaken fremheves.
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 6-8 modne steinfrukter (fersken, nektariner)
- 2 x 150g burrata, drenert
- Salatblader, til servering
Til ruccola pesto-dressingen
- 120 g vill-ruccola,
- Saft av 1 sitron
- 50 g ristede mandler
- 100 ml olivenolje
- Havsalt
-
SLIK GJØR DU
-
1Til pestoen, ha alle ingrediensene i en blender og miks til konsistensen er litt grov. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt ekstra olivenolje hvis du vil.
-
2Skjær hver nektarin i to og fjern steinen. Kutt dem så i kvarte deler. Gi nektarinene litt olje og grill hver fjerdedel med fruktkjøttsiden ned til de er gylne. Server varm med smuldret burrata, salatblader og ruccola pesto-dressing på Le Creuset-servise.
Verktøy for perfeksjon
Flere av våre favorittoppskrifter
Finn alt fra klassiske retter, vakre kaker og eksotiske spesialiteter.
OPPSKRIFT
Dukkah-stekt tunfisk med pesto og creme fraiche
Denne oppskriften er perfekt til sommeren! Dukkah-skorpen har både god smak, tekstur og passer nydelig til den herlige vårløkpestoen. Server gjerne med fritert søtpotet.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Bucatini all’Amatriciana
Dette er vårt forslag til en klassisk pasta. Bruk hermetiske cherrytomater, for de er både søte og saftige, og gir god tekstur til sausen din.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Hibiskus iste
Denne herlige hibiskus isteen blir like populær gjennom hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og passer perfekt å servere i våre elegante tekanner når du har gjester. Tilsett en skvett vodka og du har den perfekte te-cocktailen.
VI BRUKT
Tekanne stentøy
OPPSKRIFT
Bakt sjokoladeterte
En familiefavoritt! Lekker og overdådig. Skjær den i tynne skiver, og server med bær som en kontrast til den fyldige sjokoladen.
VI BRUKT
Paiform stentøy
OPPSKRIFT
Kanelboller
Disse flotte kanelbollene er best når de spises varme med duftende appelsinsirup og en kopp sterk te.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy