- Grønnsaker
Ingredienser
- 4–5 mellomstore paprika (rød, oransje eller gul)
- 10 g bladpersille, finhakket
- 6 hvite ansjoser, hakket
- Olivenolje, dryss over
- Havsalt og nykvernet sort pepper
- 8 skiver surdeigsbrød
- 1 fedd hvitløk, skrelt
- Friske basilikumblader til servering
-
SLIK GJØR DU
-
1Skjær paprikaene i fire deler og fjern frøene. La surre i Le Creusets firkantet grillpanne (Signature, 26 cm) for ekstra smak til de er møre. Fordel umiddelbart i en skål med persille, ansjos og litt olivenolje og krydder. Smak til med krydder, for ansjosen er naturlig salt.
-
2Skjær så surdeigsbrødet i skiver og dryss over olivenolje. Gni inn på begge sider med hvitløk. Varm grillen og snu hver skive på begge sider til du får synlige grillstriper. Serveres varmt med den marinerte paprikaen som forrett. Server med friske basilikumblader.