Ovnsgrillet marinert paprika på ristet hvitløksbrød

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Ovnsgrillet marinert paprika på ristet hvitløksbrød
Disse ovnsbakte marinerte paprikaene trylles enkelt fram med bare noen få ingredienser, og freser raskt på grillen. Smaker godt til ristet brød med hvitløk.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grønnsaker
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 4–5 mellomstore paprika (rød, oransje eller gul)
  • 10 g bladpersille, finhakket
  • 6 hvite ansjoser, hakket
  • Olivenolje, dryss over
  • Havsalt og nykvernet sort pepper
  • 8 skiver surdeigsbrød
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • Friske basilikumblader til servering
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Skjær paprikaene i fire deler og fjern frøene. La surre i Le Creusets firkantet grillpanne (Signature, 26 cm) for ekstra smak til de er møre. Fordel umiddelbart i en skål med persille, ansjos og litt olivenolje og krydder. Smak til med krydder, for ansjosen er naturlig salt.
  • 2
    Skjær så surdeigsbrødet i skiver og dryss over olivenolje. Gni inn på begge sider med hvitløk. Varm grillen og snu hver skive på begge sider til du får synlige grillstriper. Serveres varmt med den marinerte paprikaen som forrett. Server med friske basilikumblader.
 
Tips
Eventuelle rester av marinert paprika kan oppbevares i en krukke dekket med olivenolje og oppbevares i kjøleskapet i opptil 1 uke.
 
 
Le Creuset