Stekt laks med vårlige grønnsaker

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Stekt laks med vårlige grønnsaker
Med Le Creuset kan du få sprø laks av restaurantkvalitet hjemme. Kombiner den med mør brokkoli og sukkererter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skalldyr
  • Grønnsaker
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • Olivenolje
  • 4 friske laksefileter
  • 400 g brokkoli, dampet
  • 200 g sukkererter, skåret i skiver og dampet
  • Villris, til servering
  • Frisk lime eller sitron, presset
  • Havsalt og nykvernet sort pepper etter smak
  • Mikrokoriander eller grønt til pynt
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Varm opp en Le Creuset Toughened Non-Stick 26 cm lav stekepanne over middels høy varme, og ha i olivenolje.
  • 2
    Smak til laksen, og legg den med skinnet vendt ned i den varme pannen. Stek i 4 minutter, vend den, og stek i 30 sekunder til den er ferdig og skinnet er sprøtt.
  • 3
    Server med dampede grønnsaker, villris og en god skvett sitron- eller limesaft. Tilsett et par dråper ekstra jomfruolivenolje, og smak til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og server.