Stekt laks med vårlige grønnsaker
VANSKELIGHET
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4
2-4
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
Med Le Creuset kan du få sprø laks av restaurantkvalitet hjemme. Kombiner den med mør brokkoli og sukkererter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
- Fisk og skalldyr
- Grønnsaker
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- Olivenolje
- 4 friske laksefileter
- 400 g brokkoli, dampet
- 200 g sukkererter, skåret i skiver og dampet
- Villris, til servering
- Frisk lime eller sitron, presset
- Havsalt og nykvernet sort pepper etter smak
- Mikrokoriander eller grønt til pynt
-
SLIK GJØR DU
-
1Varm opp en Le Creuset Toughened Non-Stick 26 cm lav stekepanne over middels høy varme, og ha i olivenolje.
-
2Smak til laksen, og legg den med skinnet vendt ned i den varme pannen. Stek i 4 minutter, vend den, og stek i 30 sekunder til den er ferdig og skinnet er sprøtt.
-
3Server med dampede grønnsaker, villris og en god skvett sitron- eller limesaft. Tilsett et par dråper ekstra jomfruolivenolje, og smak til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og server.
Verktøy for perfeksjon
Flere av våre favorittoppskrifter
Finn alt fra klassiske retter, vakre kaker og eksotiske spesialiteter.
OPPSKRIFT
Gnocchi med bakt artisjokk og spinat
Skjem deg bort med en one-pot-gnocchi som kan nytes rett fra ovnen. Vår fortolkning av denne klassiske oppskriften er en fantastisk måte å oppleve alle yndlingsostene dine på. Du må gjerne ha i litt blåmuggost eller ricotta hvis du vil.
VI BRUKT
Sautegryte m/glasslokk Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Puttanesca med blomkål og aubergine
Gjør deg klar til uforglemmelige smaksopplevelser med vår puttanesca-saus. Du trenger bare å utelate ansjosene hvis du vil lage en vegetarisk utgave.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Deglasert entrecôte med dobbeltfriterte pommes frites
Skap den perfekte middagen bestående av biff og pommes frites med våre panner i 3-lags rustfritt stål! Stek og karamelliser biffen, og lag en saus ved å deglasere pannen etterpå.
VI BRUKT
Stekepanne 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Spagetti med grønn ertepesto
Dette one-pot-vidunderet er en deilig middag som lages på under 30 minutter. For å gjøre det ekstra enkelt foreslår vi å bruke frosne erter og kjøpt basilikumpesto.
VI BRUKT
Gryte 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Glaserte svinekjøttboller i teriyakisaus
Lekker, salt og søt: Denne oppskriften har alt du trenger til en middag midt i uken. Det beste er at det er en gryterett, slik at du beholder alle de herlige lagene av smaker fra start til slutt.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern