- Brød og korn
Ingredienser
- 6 egg fra frittgående høns
- 100 ml melk
- 5 ml vaniljeekstrakt
- 1 klype salt
- 2 g kanel
- 1 ciabatta
- 50 g smør
- Olivenolje
- Honning eller lønnesirup til servering
- Creme fraiche, til servering
- Blandede bær til servering
-
SLIK GJØR DU
-
1Pisk sammen egg og melk. Tilsett vaniljeekstrakt, salt og kanel og hell over på et flatt brett.
-
2Skjær ciabattabrødet i middels tykke skiver. Dypp brødet i eggeblandingen og la det trekke i et minutt eller to. Snu det og la det trekke på den andre siden i et minutt til.
-
3Varm en Le Creuset 28 cm Signature Sauté Pan over middels varme og smelt 1 ts smør sammen med litt olivenolje. Når smøret begynner å skumme, tilsett noen brødskiver og stek til det er gyldent og karamellisert. Snu det og gjenta på den andre siden.
-
4Gjenta med de resterende brødstykkene. Server umiddelbart med en stor skje creme fraiche, litt honning og friske bær.