TIDLØS OG NØYTRAL
Meringue
Meringue er inspirert av den klassiske konfekten og har en dempet elfenbensfarge som passer til alt.
KJØP SORTIMENTET
Som sin navnebror er Meringue ren eleganse. Den naturlige graderingen tar utgangspunkt i den blanke teksturen og fargen i piskede eggehviter og tilfører samtidig et snev av varme for å oppnå en behagelig ombré-effekt.
I balanse
Meringue balanserer kjølige og varme toner, og inspirerer deg til å tilberede de gode måltidene. Den skaper det ekstra som balanserer smaksnyansene.
KJØP SORTIMENTET
Utforsk Meringue
Gjør kjøkkenet ditt til en avslappet, rolig og stimulerende plass.
Møt Meringue
Meringue er skapt for fredelige øyeblikk, og inviterer til å sette pris på det som virkelig teller – tid til å dele god mat som gir næring til sinn, kropp og sjel.
Renhet
Meringue er perfekt alene eller sammen med de andre Le Creuset-produktene dine og gir hjemmet ditt et sofistikert preg. Meringue kan brukes som supplerende farge eller som hovedfarge – kombiner den med myke, balanserte fargetoner for å skape din egen oase på kjøkkenet.
SE SORTIMENTET
Inspirert av Meringue
Imponer gjestene dine med retter som er inspirert av denne elegante og nøytrale fargen.
OPPSKRIFT
Sjokoladepavlova med rødvinsposjerte pærer
Denne oppskriften er et alternativ til den klassiske pavlovaen med sommerbær, og inneholder i stedet de intense smakene fra sjokolade og rødvin.
OPPSKRIFT
Posjert laks i hvitvin og syrlig honning i ovnen
Med enkel tilberedning og full av smak nytes denne laksen posjert i ovnen aller best med frisk
urtesalat og sprø bagett. Ta den til bordet med servering fra en buffetgryte.
OPPSKRIFT
Tropisk terte med brent marengs og kokos
Dette er en moderne utgave av den klassiske sitronterten, som tar deg med til tropene.
OPPSKRIFT
Posjerte ferskener med mandelkrem og Amaretti-kaker
Denne dessert består av møre og aromatiske ferskener som posjeres i ovnen, og som får selskap av kremet mascarpone med smak av mandel og Amaretti-kaker.
OPPSKRIFT
Frittata med spinat, geitost og gresskarfrøpesto
Bruk en Le Creuset Signature buffetgryte i støpejern når du lager frittata som passer perfekt for lette lunsjer. Den er stappfull av næringsrik spinat og hvit geitost, full av smak, toppet med pesto på gresskarfrø.
OPPSKRIFT
Pasta med kjøttboller og hvitvinssaus
Retten består av kjøttboller med masser av krydderurter i en kremaktig hvitvinssaus og serveres med tagliatelle. Det er en rett som hele familien vil elske!