Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
534 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Blomkål i karri med kokos
Den aromatiske og deilige karrien er uhyggelig enkel å lage, og kan fort begynne å hjemsøke Halloween-menyen din.
VI BRUKT
Gresskargryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Honningkake med mascarpone, fiken og valnøtter
De herlige aromaene fra denne uimotståelige kaken er den perfekte avslutningen på de litt skumle Halloween-kveldene.
Image without a name
OPPSKRIFT
Gresskar-lasagne med ricotta og salvie
Lagene med kremet ricotta og silkeaktig gresskar gjør denne nye klassikeren perfekt til Halloween-middagen din.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Braiserte hvite bønner og fennikel med grønt
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
VI BRUKT
Sautergryte Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekte laksefileter i grønn karrisaus
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
VI BRUKT
Sautepanne Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekt fisk i sitron- og sennepssaus
Denne fargerike oppskriften på stekt fisk bruker «kald panne»-metoden på en keramisk non-stick-panne for å oppnå perfekt tilberedning. For å supplere retten og gjøre den mer mettende, liker vi å tilføye en lekker blanding av vårgrønnsaker – lett stekte og perfekt møre. En rask og enkel saus med sitron og sennep gjør den enkle oppskriften til en helt spesiell rett.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Grytebrød med surdeig
Et grytebrød er i lekkert i seg selv, men ved å tilføre surdeig tar du brødbakingen din til et nytt nivå.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Verdens enkleste grytebrød
Verdens enkleste grytebrød har ikke fått navnet sitt uten grunn. Det har en kort ingrediensliste og er eltefritt, så du slipper klissete fingre.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Breserte short ribs
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Langtidsstekt Kleftiko med hvitløk og ferske krydderurter
Kleftiko er en gresk rett laget av lammekjøtt som skal stå å småkoke i ovnen i lang tid. Start dagen med å tilberede denne retten så blir du belønnet til middag
VI BRUKT
Ovalt fat m/ lokk Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Klassisk ostefondy
Hva er hyggeligere enn å samles med venner rundt en velsmakende ostefondy? Her får du oppskriften på klassisk ostefondy – akkurat slik franskmennene elsker den.
VI BRUKT
Ostefondue støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Cassoulet
Få varmen med denne klassiske, franske bonderetten. Cassoulet er en gryterett full av smak, og vil garantert bli en hit hos alle.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern