Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
534 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Wraps med sitrusmarinert svineside og rødkålsalat
Det beste med denne oppskriften er at den kan gjøres på én grillpanne. Varmen forsegler smaken og gjør mest mulig ut av den svinesidens karamelliserte svor. Serveres best med et friskt glass kald eplesider.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillede lammekoteletter med syltet rødløk og raita
Når du marinerer lammekotelettene i kjernemelk får du fram smaken og mørner til et saftig kjøtt som smelter i munnen. Ta deg tid mens du først håndterer fettet på grillen for sprø svor.
VI BRUKT
Lav rektangulær grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillede reker og avokado på surdeigsbrød
Ny vri på den klassiske avokadotoasten. Griller du rekene i skallet får du mest mulig smak, som når du koker kjøtt på beinet. De ser også fristende ut, og det gjør at kjøttet på innsiden blir mørt og saftig.
VI BRUKT
Dyp kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillet stenfrukt med brokkolisalat
Utsøkt, frisk lunsj. Når du griller fersken, karamelliseres fruktens naturlige sukker og gjør smaken bedre. Serveres helst med silkemyk burrata, men halloumi i terninger er også et smakfullt alternativ.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sesambrød
Dette brødet blir gyllent og med ristede sesamfrø passer det perfekt sammen med all slags måltider.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Potetbrød
Gyllent brød, perfekt, lett og luftig med sprø skorpe, serveres best varmt med godt med saltet smør.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Bryteboller
Bruk brødformen i støpejern til disse riveklare rundstykkene og server som en liten forrett, siderett eller til brunsj. Toppes med sesamfrø eller valmuefrø.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Klassisk focaccia
Dette italienske flatbrødet minner om pizza i stil og sammensetning. Lett å lage, smaker godt og blir svært godt mottatt av de aller fleste, serveres med et dryss av olivenolje og godt med havsalt.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Rosinbrød
Selv om det typisk er enkelt servert til frokost, brukes dette småsøte brødet fylt med runde rosiner også gjerne i deilig engelsk brødpudding eller i fransk loff.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Babka med sjokolade og appelsin
Med smaken av sjokolade og sitrus i skjønn forening blir dette søte flettebrødet det perfekte tillegget til enhver frokost eller brunsj. Perfekt med det du liker best av te eller en kopp kaffe.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Brioche
Brioche er en slags fransk krysning mellom bolle og brød, og inneholder mye egg og smør som gir myk skorpe. Denne oppskriften blir til åtte riveklare rundstykker som smaker deilig servert med smør og syltetøy.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sunn gulrotkake med yoghurt- og honningglasur
Nyt denne uskyldige varianten av en tradisjonell gulrotkake, her med mandelmel og honningyoghurt som glasur.
VI BRUKT
Kvadratisk paiform