557 results
OPPSKRIFT
Den ultimate brownien
Glem kjøpebrownier, og lag dine egne i Le Creuset 12 Cup Brownie Tray. De er perfekte å dele og kan oppbevares i en lufttett beholder i opptil to dager.
OPPSKRIFT
Ostekake med bær og hvit sjokolade
Kremet ricotta og søte bær – perfekt sammen. Lekker dessert med fersk krem, eller som noe søtt til ettermiddagsteen eller kaffen.
VI BRUKT
Buffetgryte m/ blomster støpejern
OPPSKRIFT
Den ultimate Coq au Vin
Denne klassiske franske retten er full av dype, nyanserte smaker, og er en vinnende oppskrift når du prøver å imponere et selskap.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Tradisjonell Cannelé fra Bordeaux
Cannelés er en ikonisk delikatesse fra havnebyen Bordeaux, som er smaksatt med rom og vanilje.
VI BRUKT
Cannelébrett 12 stk.
OPPSKRIFT
Boeuf bourguignon
Denne tradisjonsrike franske biffgryten brunet i rødvin for appetittvekkende resultater kalles også Boeuf bourguignon. Server med potetmos for en skikkelig komfortmatopplevelse.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Ovnsbakt sjokoladepannekake
Denne bakte sjokoladepannekaken er perfekt som snacks til frokost eller etter middag. Serveres med en herlig vaniljeis.
OPPSKRIFT
Kylling Orecchiette Alfredo
Denne kremete kyllingpastaen er en utsøkt gryterett som er enkel nok til et hverdagsmåltid, men også god nok til en date.
VI BRUKT
Hjerteformet gryte m/ hjerteformet knott støpejern
OPPSKRIFT
Salat med rødbeter og harissa
Unn deg en varm salat, full av smak og som kombinerer søte rødbeter med en herlig grønn harissa-dressing. En komplett palett av smaksnyanser, i tillegg til en sterk visuell opplevelse. En perfekt kombinasjon når du serverer den med stekt laks eller pannegrillet biff.
VI BRUKT
Hjerteformet serveringsbolle stentøy
OPPSKRIFT
Pepperrot risotto
En herlig, kremet risotto med et ekstra kick fra sennepsaktig pepperrot. En himmelsk kombinasjon og en perfekt hjemmelaget hovedrett for en romantisk middag for to.
VI BRUKT
Hjerteformet gryte m/ hjerteformet knott støpejern
OPPSKRIFT
Normandie svinegryte med eplebrandy
Langtidskokt saftig svinestek i en kremet saus med fyldig konsistens og smak, tilsatt urter, epler og brandy med tydelig eple. Smakfullt servert til fløyelsmyk potetmos, dampede grønne grønnsaker og litt brød med en god skorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Marokkansk kyllingtagine
Å kombinere frukt med kjøtt, fjærfe eller fisk er typisk for nordafrikansk mat, og med en krydret marinade er den generelle smaken ikke så søt. Som med mange tagine- eller gryteretter, forbedres smakene når de lages dagen før.
VI BRUKT
Tagine støpejern