557 results
OPPSKRIFT
Marokkansk lam og aprikos i tagine
Taginen brukes til å lage smakfulle matretter med minimal bruk av væske. Den kan for eksempel brukes til å småkoke lammekjøtt.
VI BRUKT
Tagine støpejern
OPPSKRIFT
Reker og chermoula
Chermoula er en god marinade og et perfekt utgangspunkt for mange tagineretter.
VI BRUKT
Tagine støpejern
OPPSKRIFT
Glasert chilikylling med ristede sesamfrø og vårløk
Dette er en av de rettene du kan lage når du får lyst på en takeaway. Den er rask og enkel å forberede, smaker godt og passer perfekt som hverdagsmåltid.
VI BRUKT
Wok Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Quiche med serranoskinke
Deilig og enkel oppskrift på paideig og fylling av serranoskinke, emmentaler og soltørkede tomater. Server gjerne med en grønn salat.
VI BRUKT
Paiform
OPPSKRIFT
Rispudding på kokosmelk med blåbærkompott
Denne grøten med kokosmelk, vanilje, kanel, stjerneanis og masser av topping kan være en flott og annerledes dessert som du kan servere til gjestene dine.
VI BRUKT
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
OPPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Vanligvis tilberedes coq au vin med rødvin, men denne oppskriften har en vri og er i stedet laget med musserende vin.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Krydrede, stekte kikerter
Kikerter brukes mye på det greske kjøkkenet, og de er gode til å ta opp krydder og smak.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Små spinatterter (spanakopita)
Spanakopita er en krydret, gresk terte, som tradisjonelt inneholder spinat, fetaost og løk. Vi har tilføyd ristede pinjekjerner, mynte og dill.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Bønner i tomatsaus (gigantes plaki)
Den greske retten gigantes plaki består av store, bakte bønner i en krydret tomatsaus. Det er en opplagt tapasrett, da den enkelt kan deles mellom gjester.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Tropisk terte med brent marengs og kokos
Dette er en moderne utgave av den klassiske sitronterten, som tar deg med til tropene.
OPPSKRIFT
Pasta med kjøttboller og hvitvinssaus
Retten består av kjøttboller med masser av krydderurter i en kremaktig hvitvinssaus og serveres med tagliatelle. Det er en rett som hele familien vil elske!
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Sjokoladepavlova med rødvinsposjerte pærer
Denne oppskriften er et alternativ til den klassiske pavlovaen med sommerbær, og inneholder i stedet de intense smakene fra sjokolade og rødvin.