534 results
OPPSKRIFT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
VI BRUKT
Tarte tatin paiform støpejern
OPPSKRIFT
Oksehalegryte
Langtidsstek oksehalene i en støpejernsgryte med rødvin og tilsett masse grønnsaker. Så har du oppskriften på en enkel, men utrolig velsmakende langkokt rett.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Chili- og tomatsaus med reker og fersk pasta
Denne pastaretten med en sterk og kremet saus med tomater og reker, er en ideell hverdagsrett når du ikke vil gå på kompromiss med smaken.
VI BRUKT
Dyp stekepanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Mousserende vin og blåskjell med hvitløk
Denne gryteretten med muslinger er både velsmakende og svært enkel å lage. Minimal innsats og maksimal gevinst.
OPPSKRIFT
Gryterett med posjert sitron, kapers og kylling
Denne kyllingen, som er inspirert av Middelhavet, tilberedes hel i en gryte og er det perfekte tilbehøret til pasta. Den kan også spises som en suppe.
OPPSKRIFT
pannekaker med speilegg
Den ultimate oppskriften på pannekaker til den ultimate arbeidshesten på kjøkkenet – vår Signature-panne. Disse allsidige, krydrede pannekakene kan spises med forskjellig fyll.
OPPSKRIFT
Suffle med hvit sjokolade
Bruk denne perfekt lette og luftige suffleen til å demonstrere de kulinariske ferdighetene dine. Det er den perfekte desserten når du vil imponere gjestene.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
spinat og ricotta conchiglioni
Fyll store pastaskjell med kremet ricotta og spinat for en lekker, kjøttfri rett. Denne gylne, boblende pastaretten blir populær ved middagsbordet.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Verdens beste brød
Verdens beste brød er en enkel oppskrift på eltefritt brød. Brødet bakes i en støpejernsgryte, noe som gir en saftig kjerne og sprø skorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Italienskinspirert grytebrød
Klassisk grytebrød i italiensk forkledning. Det er svært enkelt å lage grytebrødet i en av Le Creusets støpejernsgryter.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med purre, løk og urter
Grytestekt kylling med purre, løk og urter. Server med poteter, asparges eller det som frister hos grønthandleren.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Focaccia med sitron og timian
Lekkert italiensk brød som kombinerer jordaktige toner av timian med friske noter fra sitronskall. Focaccia-deigen blandes med olivenolje, som gir den en saftig konsistens og en sprø skorpe. Brødet toppes med sitronskall, timianblader og havsaltflak, som gjør det perfekt til supper eller salater, men kan også nytes som det er.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy