Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
557 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
VI BRUKT
Tarte tatin paiform støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Oksehalegryte
Langtidsstek oksehalene i en støpejernsgryte med rødvin og tilsett masse grønnsaker. Så har du oppskriften på en enkel, men utrolig velsmakende langkokt rett.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Chili- og tomatsaus med reker og fersk pasta
Denne pastaretten med en sterk og kremet saus med tomater og reker, er en ideell hverdagsrett når du ikke vil gå på kompromiss med smaken.
VI BRUKT
Dyp stekepanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Braiserte hvite bønner og fennikel med grønt
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
VI BRUKT
Sautergryte Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekte laksefileter i grønn karrisaus
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
VI BRUKT
Sautepanne Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekt fisk i sitron- og sennepssaus
Denne fargerike oppskriften på stekt fisk bruker «kald panne»-metoden på en keramisk non-stick-panne for å oppnå perfekt tilberedning. For å supplere retten og gjøre den mer mettende, liker vi å tilføye en lekker blanding av vårgrønnsaker – lett stekte og perfekt møre. En rask og enkel saus med sitron og sennep gjør den enkle oppskriften til en helt spesiell rett.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Mousserende vin og blåskjell med hvitløk
Denne gryteretten med muslinger er både velsmakende og svært enkel å lage. Minimal innsats og maksimal gevinst.
Image without a name
OPPSKRIFT
Gryterett med posjert sitron, kapers og kylling
Denne kyllingen, som er inspirert av Middelhavet, tilberedes hel i en gryte og er det perfekte tilbehøret til pasta. Den kan også spises som en suppe.
Image without a name
OPPSKRIFT
pannekaker med speilegg
Den ultimate oppskriften på pannekaker til den ultimate arbeidshesten på kjøkkenet – vår Signature-panne. Disse allsidige, krydrede pannekakene kan spises med forskjellig fyll.
Image without a name
OPPSKRIFT
Suffle med hvit sjokolade
Bruk denne perfekt lette og luftige suffleen til å demonstrere de kulinariske ferdighetene dine. Det er den perfekte desserten når du vil imponere gjestene.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
spinat og ricotta conchiglioni
Fyll store pastaskjell med kremet ricotta og spinat for en lekker, kjøttfri rett. Denne gylne, boblende pastaretten blir populær ved middagsbordet.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Verdens beste brød
Verdens beste brød er en enkel oppskrift på eltefritt brød. Brødet bakes i en støpejernsgryte, noe som gir en saftig kjerne og sprø skorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern