557 results
OPPSKRIFT
Mexican mule med rosmarin og honning
Denne sommerdrinken med rosmarin-infusert honning, inspirert av mexican mule, er velduftende, søt og forfriskende.
VI BRUKT
Sett m/ 4 vannglass
OPPSKRIFT
Butter chicken
Lag take-away-favoritten Butter Chicken med safranris og flatbrød.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Suppe med rosenkål
Den perfekte vintersuppen full av smak og næringsstoffer.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske retten demonstrerer oppfinnsomheten i det franske landkjøkkenet. Tradisjonelt ble retten laget med en gammel hane som ikke lenger orket å flørte med hønsene. Hanens kjøtt var ofte nokså seigt, og derfor ble den tilberedt i flere timer til kjøttet var blitt så mørt at det falt av bena. Noen kokker sverger fremdeles til å bruke haner eller kapuner, men aller typer av kylling vil nyte godt av å bli stekt i gryte på følgende måte. Vanligvis tilberedes coq au vin med rødvin, men denne oppskriften har en vri og er i stedet laget med musserende vin. Som skaper en dyp og lekker smak i både kylling og saus.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Vegetarisk one-pot-pasta med sopp, squash og spinat
En perfekt hverdagsrett som smaker fantastisk.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfrie sjokoladebrownies.
Lag disse lekre, glutenfrie sjokoladebrowniene med eget valg av macadamia eller nøttemel. Server med en generøs skjefull vaniljeis for en enda bedre opplevelse.
OPPSKRIFT
Påskelam med urter og pistasjnøtter
Det ser utsøkt ut og gir deg mørt, rosa kjøtt med en uimotståelig skorpe.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Terte med tomat og brieost
Denne velsmakende, krydrede terten er laget med butikkjøpt deig og toppet med tomater og brieost. Perfekt til en lett frokost eller middag
VI BRUKT
Paiform stentøy
OPPSKRIFT
Miniscones med lavendel og sitron
Disse lyse sconesene er fylt med duftende lavendel. Nyt den med ettermiddagste eller som en festlig forkjælelse ved spesielle anledninger.
OPPSKRIFT
Søte boller med syltetøy og mandler
Disse syltetøyfylte bollene er fruktige, nøtteaktige og en ren fornøyelse – både å bake og spise.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Tyrkiske egg med paprika- og tomatsaus
Bli inspirert av smaken av Tyrkia med en enkel, men svært tilfredsstillende shakshuka, som består av posjerte egg i en lekker paprika og tomatsaus.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern