557 results
OPPSKRIFT
Italienskinspirert grytebrød
Klassisk grytebrød i italiensk forkledning. Det er svært enkelt å lage grytebrødet i en av Le Creusets støpejernsgryter.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med purre, løk og urter
Grytestekt kylling med purre, løk og urter. Server med poteter, asparges eller det som frister hos grønthandleren.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Focaccia med sitron og timian
Lekkert italiensk brød som kombinerer jordaktige toner av timian med friske noter fra sitronskall. Focaccia-deigen blandes med olivenolje, som gir den en saftig konsistens og en sprø skorpe. Brødet toppes med sitronskall, timianblader og havsaltflak, som gjør det perfekt til supper eller salater, men kan også nytes som det er.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Farsert entrecote
Saftig entrecote uten bein. Kjøttet marineres for å gjøre det mørt, smakes til med lekker pepper og aromatiske urter og ovnsstekes langsomt til det er perfekt gyllenbrunt. Steken skal hvile før man skjærer den ut for å sikre at kjøttet blir saftig hele veien gjennom. Perfekt til spesielle anledninger og festlige middager!
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Muffins med hasselnøtter og sjokolade
Her er en barnevennlig oppskrift til en smakfull bakekos i helgen. De lekre muffinsene smaker best på dagen, men du kan også oppbevare dem i en forseglet beholder og varme dem opp igjen før servering.
VI BRUKT
Muffinsbrett 12 stk.
OPPSKRIFT
Butterdeigstenger med ost og bacon
Perfekt snacks til gjester i siste øyeblikk. Tilpass fyllet etter din smak, og sørg for å bruke en sterk ost som gir ekstra smak.
VI BRUKT
Rektangulært flat bakeplate
OPPSKRIFT
Quiche med butternut squash, salvie og fetaost
Smaksrikt fyll med karamellisert butternut squash og salt fetaost gjør denne quichen perfekt til en liten sammenkomst. Ta vare på restene til en lekker matpakke neste dag.
VI BRUKT
Paiform
OPPSKRIFT
Bakt sitron ostekake
Denne klassiske bakte ostekaken slår aldri feil. Pynt den med friske jordbær eller bærcoulis like før servering.
VI BRUKT
Springform
OPPSKRIFT
Caprese-salat med stekt fersken
En vri på den klassiske Caprese-salaten. Denne oppskriften er den ultimate feiringen av sommerens ingredienser med saftige, søte ristede fersken, solmodne tomater og kremet mozzarella.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Risotto med solsikkekjerner og pesto
Denne risottoen er perfekt til sommerens middagsselskaper! Nydelig som en forrett eller som mindre porsjoner med sin kremete og rike konsistens.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Terter med deilig lime-krem
Hvis du er ute etter en fantastisk enkel sommerdessert som du lett kan tilberede på forhånd, er disse friske tertene det perfekte valget. Når de serveres i minigrytene våre, har de den perfekte størrelsen for å dekke behovet for noe søtt og godt.
VI BRUKT
Minigryte stentøy