557 results
OPPSKRIFT
Ostefylt cannelé
For osteelskere. En smakfull kake tilsatt parmesan og roquefort – perfekt til å servere for gjester.
OPPSKRIFT
Cannelé med to typer laks
Det perfekte tilskuddet til brunsjpålegget ditt. En tradisjonell cannelé med fersk og røkt laks, kremost og hakket gressløk.
OPPSKRIFT
Flettekake med kirsebær
Den perfekte kombinasjonen av søtt og syrlig. Server flettekaken varm med crème fraîche eller vaniljeis.
VI BRUKT
Dyp stekepanne støpejern
OPPSKRIFT
Ovnsbakte tomater i olje
Få maksimalt ut av sommerens friske og smakfulle tomater med denne oppskriften. Bruk f.eks. tomatene i salater, i pastaretter eller på brødet med ost.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Salade niçoise med laks
En ny variant av den klassiske franske Salade niçoise. Salaten består av stekt laks, spinat, søtpoteter, erter og en vinaigrette med sitron, honning og sennep.
VI BRUKT
Serveringsbolle Signature stentøy
OPPSKRIFT
Biff med Café de Paris kryddersmør
Biff og kryddersmør er et godt utgangspunkt for flere lekre måltider. Lag lekre pommes frites som tilbehør, og server med et godt glass rødvin, eller bruk det som fyll i et luksussmørbrød som du kan ta med på piknik.
VI BRUKT
Lav rektangulær grillplate støpejern
OPPSKRIFT
Fikenpai med macadamianøtter
En perfekt pai til ettermiddagskaffen – fylt med macadamianøtter og søte fiken. Og så ser den lekker ut!
VI BRUKT
Rektangulær paiform
OPPSKRIFT
Coq au Vin-pai med hvitvin
En pai som du enkelt kan lage på forhånd. Du kan lage fyllet dagen før, og deretter bake den med lokket når du skal servere den. Perfekt til hverdagsmat, sammen med gode venner eller til piknik.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Landsens fersk kylling- og grønnsaksuppe, tilsatt fløte
VANSKELIGHET
Middels
MATLAGING
Under 2 timer
OPPSKRIFT
Landsens fersk kylling- og grønnsaksuppe, tilsatt fløte
Sunn, raus og god. Denne fløtebaserte kylling- og grønnsaksuppen passer perfekt til nystekt landsens brød. Spar restene i fryseren og varm opp når du vil.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Aubergine med hvitløk- og spisskummen-vinaigrette, tilsatt fetaost og urter
En enkel auberginrett, full av smak. Den toppes med en vinaigrette som smaker friskt, og nytes gjerne alene som en hovedrett eller som en velkommen siderett.
VI BRUKT
Rektangulært fat stentøy
OPPSKRIFT
Suppe på ovnsbakte gulrøtter og pastinakk med ristet hasselnøttsalsa
En smakfull suppe du blir mett av, med ovnsbakte gulrøtter og pastinakk. Hasselnøttsalsa er perfekt til pynt, for en ekstra knasende smak.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Safran og honning i kyllinggryte med appelsinsaus tilsatt ingefær
En oppskrift på en velduftende kyllinggryte, inspirert av marokkanske smaker, gjør denne gryten til et enkelt og hjertevarmt måltid midt i uken.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern