557 results
OPPSKRIFT
Kokte kreps i nordiske sommerurter med ramsløkpesto
Den mest populære svenske sommertradisjonen er krepsegilde. Inviter gjestene på krepsegilde med kokt kreps i nordiske sommerurter med ramsløkspesto.
OPPSKRIFT
Rødbedetærte med spelt, gedeost og basilikum
Kombinasjonen av frisk basilikum, fet og salt geitost og aromatiske rødbeter gir en smakfull og sunn pai som er perfekt til middagen.
VI BRUKT
Paiform stentøy
OPPSKRIFT
Nordisk burger med rødbetsalsa, rødløk og grov majones
Burgeren stammer opprinnelig fra USA, men her får du en enkel oppskrift på klassikeren, med en nordisk vri.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Nordens beste eplekake
Det finnes utallige tradisjoner når det gjelder eplekake, men vi lover deg at du kommer til å elske denne varianten med smakfulle nordiske epler.
VI BRUKT
Paiform stentøy
OPPSKRIFT
Svinemørbrad ovnsstekt i gryte med pastinakk, epler og timian
Oppnå en saftig svinemørbrad ved ovnssteking i gryte. Høstens pastinakker og epler og timianen skaper en velbalansert smakskombinasjon med svinekjøttet.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Kylling med parmaskinke og rødbeter
En enkel og smakfull hverdagsrett, hvor kyllingen får selskap av salt parmaskinke og fargerike, aromatiske rødbeter.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med artisjokkhjerter, limabønner og oliven
De fleste setter pris på en grytestekt kylling. Denne oppskriften med artisjokkhjerter, limabønner og oliven gir kyllingen en særpreget og fantastisk smak.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Gratinert asparges med mascarponeost
Mascarpone og asparges passer perfekt sammen i denne gratengen, som fungerer godt som tilbehør til middagen.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Focaccia med oliven, valnøtter og tørket fiken
Focacciabrødet blir ekstra sprøtt når det blir bakt i en lav støpejernsgryte fra Le Creuset. Denne varianten tar inspirasjon fra Midtøsten.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Braiserte svinekjaker med urter og vin
En perfekt rett til lange høst- og vinterkvelder. Svinekjaker har blitt en populær ingrediens, og de blir usedvanlig møre ved langtidsbraisering.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Kanelsnurrer med fullkorn
Det er lite som slår varme, hjemmebakte kanelsnurrer når det er kaldt ute. Gled familie og venner med et grovere alternativ til de tradisjonelle kanelsnurrene.
VI BRUKT
Sauterpanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Vin chaud med stjerneanis
Vin chaud er franskmennenes svar på vår skandinaviske gløgg, en tradisjonell vinteroppskrift på varm vin med krydder.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern