Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
542 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Hvit Sjokolade
Unn deg en velfortjent pause og kos deg litt ekstra med en deilig kopp varm kakao i din favorittkopp.
VI BRUKT
Jumbo kaffekopp stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Krydret kokosris
Prøv oppskriften på krydret kokosris nedenfor. Dette er ris med en ny vri, som smaker fantastisk!
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Vegetarisk indisk masala
Trenger du inspirasjon til en sunn middag? Bring indisk kokekunst inn på ditt eget kjøkken med en vegetariansk masala.
Image without a name
OPPSKRIFT
Kylling i meksikansk adobo-saus
Meksikansk adobo består tradisjonelt av chili, krydderurter og eddik, som gir en krydret, mørk saus. La smaksløkene bli utfordret på meksikansk maner.
VI BRUKT
Sautepanne m/trehåndtak Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grønn thai-curry
Grønn curry paste er grunnlaget for denne retten. Den grønne krydderblandingen er vanligvis sterkere enn rød eller gul.
VI BRUKT
Sauterpanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Posjerte pærer
Posjerte pærer er en herlig og enkel dessert. Serverer du pærene med en kule god vaniljeis og sjokoladesaus, har du den klassiske desserten Poire Belle Hélène.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Bearnaisesaus
Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror.
Image without a name
OPPSKRIFT
Risotto med sopp og frisk spinat
Oppskrift på risotto med sopp og frisk spinat. Anrett risottoen med den stekte soppen på toppen. Server eventuelt med en frisk grønn salat til.
VI BRUKT
Sautepanne m/lokk Signature rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Ossobuco
En klassisk italiensk lokal rett, som stammer fra områdene Piemonte og Lombardia i nord-Italia. Navnet ossobuco henviser til hulrommet, hvor margen sitter.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Creme brûlée
Desserten lages i en crème brûlée-form, hvor en blanding av fløte, sukker, eggeplommer og vanilje blir bakt i ovnen over vannbad ved lav temperatur.
VI BRUKT
Sett m/ 4 små paiformer stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Svinekinn i mørk øl
Svinekinn blir usedvanlig møre ved langtidssteking. I denne retten tilsettes en mørk øl, som gjør kjøttet ekstra saftig. Retten er enkel å lage.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Perlehøne med sider og pære
Perlehøne er en velsmakende råvare som brukes ofte i det franske kjøkken. Kjøttet er gyllent og magert og skal tilberedes hurtig og forsiktig.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy