557 results
OPPSKRIFT
Grønn risotto
En deilig vri på den klassiske risottoen. Fyldig, perfekt kremaktig risotto med brokkoliris og revet asparges.
VI BRUKT
Suppegryte Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Spinatpannekaker med bakte rotgrønnsaker og fetakrem
Disse spinatpannekakene er fylt med møre og søte rotgrønnsaker, som komplimenteres av en syrlig og fet fetakrem
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Gresskarrisotto
En velsmakende og fargerik risotto som utnytter høstens grønnsaker.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Gresskarsuppe - med bakte gresskar
Sunn, raus og god. Deilig og kremet. Denne gresskarsuppen serveres med brød og saltet smør.
OPPSKRIFT
Varm sjokolade med kastanjer
Den perfekte godbiten etter middagen. Denne rike varme sjokoladen med varmende må nytes rolig.
OPPSKRIFT
Chaite
Perfekt middag for en Halloween-fest! Duftende chaite med en varmende blanding av krydder.
OPPSKRIFT
Sjokoladecannelé
Ren dekadens! Unn deg denne rike sjokoladecanneléen rullet i bittert kakaopulver.
OPPSKRIFT
Cannelé med mandelmelk og rosa sjokolade
Perfekt til valentinsdagen! En tonkabønnecannelé innblandet i rosa sjokolade, toppet med bringebær eller jordbær.
VI BRUKT
Mini ringform 12 stk.
OPPSKRIFT
Jule-cannelé af panna cotta med appelsin
Få julegleden din tallerkenen med denne festlige canneléen. En appelsin-panna cotta cannelé serverte med smeltet mørk sjokolade og toppet med appelsinsyltetøy.
OPPSKRIFT
Påske-cannelé med sjokolade, karamell og peanøtt
Som et påskeegg for voksne! Denne mørke sjokoladecanneléen med sjokolademousse, karamell og stekte peanøtter må prøves.
OPPSKRIFT
Grønn roquette-cannelé
En deilig velsmakende pestocannelé servert med fersk ricotta eller geitost og pepperaktig arugula.
OPPSKRIFT
Halloween-squashcannelé
En Halloween-variant av den tradisjonelle canneléen. Et deilig rikt gresskar og tre ostecanneléer, toppet med butternutpopcorn og brunt sukker.
VI BRUKT
Cannelébrett 12 stk.