557 results
OPPSKRIFT
Hel, ovnsbakt blomkål med smør og hvitvin
Et herlig smakfullt og vegetarisk ovnsbakt alternativ! Server med ovnsbakt pepperrot og dryss over litt rødbetesalt som den perfekte tilbehøret til ribbe, ovnsbakt mørbradbiff eller kalkun.
OPPSKRIFT
Oksetartar med tilbehør og grønnkålschips
Server en klassisk tartar laget på oksefilet med lekkert tilbehør som eggeplomme, kapers, parmesan og ferske krydderurter. Server med sprø grønnkålschips.
OPPSKRIFT
Oksecarpaccio med tilbehør og grønnkålschips
Oksecarpaccio er en velsmakende og enkel rett som du fint kan forberede i forveien
OPPSKRIFT
Pasta i brunet smør med krydderurteolje og parmesanchips
En innbydende pastarett med vakre farger og friske smaker. Retten blir komplett med parmesanchipsene.
OPPSKRIFT
Kokosyoghurt med honningristet ananas og sesamkrokan
En lekker og forfriskende dessert som lages med kokosyoghurt. Dessertens tekstur minner om panna cotta, som er silkemyk og kremet.
OPPSKRIFT
Gravlaks med rødbete
Ikke bare ser denne gravlaksen med rødbete fantastisk ut på tallerkenen, den er også lett å tilberede, siden den bare skal marinere over natten.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Bærmousse med ferske hylleblomster, kandisert rødbete og vaniljetuile
Denne lekre og friske desserten er en fryd både for øynene og smaksløkene. Desserten pyntes med kandisert rødbete, som gir en helt spesiell smak
OPPSKRIFT
Hasselback-kylling med mozzarella og pesto i sterk tomatsaus.
Inspirasjonen til denne retten kommer fra Italia, symbolisert gjennom de delikate smakene av tomat, pesto, mozzarella og basilikum.
VI BRUKT
Ovnfast fat
OPPSKRIFT
Tian – provençalsk grønnsaksrett
Tian, som ofte forveksles med Ratatouille, er en herlig vegetarisk rett som kan tilberedes i mange varianter.
VI BRUKT
Kvadratisk ovnfast fat
OPPSKRIFT
Lam med feta, oliven og fennikel
Inspirasjonen til denne retten kommer fra de greske øyer, og smakene av feta, oliven og fennikel gir det fyldige lammekjøttet en rik og eksotisk smak.
OPPSKRIFT
Mandelpavlova med ferskencoulis, mascarponekrem og frisk frukt
Pavlova er ideelt når du skal servere dessert til mange gjester, for det blir nok til alle.
OPPSKRIFT
Sprø torsk med chorizo og bakte tomater
Vil du gjøre hverdagsmenyen litt mer spennende, så prøv denne retten med sprø torsk og chorizo. Server med grønnsaker eller en fersk salat og små poteter.