Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
534 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Ostefondue med urter
Kaller alle osteelskere! Hvis du liker ost, vil du definitivt elske oppskriften på denne deilige, syndige ostefonduen.
VI BRUKT
Ostefondue støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Confit de canard
Confit de Canard er en klassisk fransk rett og en enkel måte å tilberede and på. Kjøttet er like mykt som smør og skinnet er knasende sprøtt.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Paté med and og pistasjnøtter
Server denne pateen sammen med godt brød, passende garnityr slik som sennep og pikkels og en god flaske vin, og du har en enkel, men fantastisk rett.
Image without a name
OPPSKRIFT
Smuldrepai med bær og nøtter
Server en smuldrekake tilberedt i støpejernspanne for gjestene dine – f.eks. med bær eller rabarbra.
Image without a name
OPPSKRIFT
Pasta med kylling, tomat, kraft, ramsløk og parmesan
Hjemmelaget pasta med kylling, tomat, kraft, ramsløk og parmesan. Server pastaen i skåler med ferskrevet parmesan og et par dråper god olivenolje.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Dampet piggvar
Bevar næringsstoffer og vitaminer i maten med dampinnsats. Hva med dampet piggvar med små gulrøtter, asparges, bønner og salsa verde?
VI BRUKT
Dampinnsats m/sidehåndtak rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Provencalsk grønnsaksgryte
Støpejern er også velegnet til langkokte grønnsaksretter. Prøv for eksempel provencalsk grønnsaksgryte.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Gratinert bladbete med brødsmuler, fløte og parmesan
I Frankrike brukes sølvbeter (blettes) i både salt og søt mat. Her får du oppskriften på et klassisk sølvbetegrateng med brødsmuler, fløte og parmesan.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Nordiskinspirert taco med blåskjell og plommer
Nordisk taco med blåskjell er en skikkelig sommerrett hvor forberedelsen ikke tar lengre tid enn at det kan la seg gjøre på en hverdagskveld.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Strandkrabbebisque
Nydelig kremaktig bisque av strandkrabber - servert med blomkål og litt deilig brød.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern