Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
557 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Poulet Basquaise
For ekstra smak skjæres kyllingstykkene ikke av beinene. De er tilberedt med baconstrimler, paprika, løk, paprika, frisk aromatisk timian og en tørr hvitvin. En klassisk gryterett fra den baskiske regionen i Frankrike, hvor nabolandet Spania har hatt en kulinarisk innflytelse.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Enkle sitronterter
Disse paiene er en nydelig dessert som kan lages på forhånd og er enkle å dele. De er også godt egnet til å få med barna på kjøkkenet. De kan knuse kjeks, smelte smør og presse sitroner!
VI BRUKT
Minigryte stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Hibiskus iste
Denne herlige hibiskus isteen blir like populær gjennom hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og passer perfekt å servere i våre elegante tekanner når du har gjester. Tilsett en skvett vodka og du har den perfekte te-cocktailen.
VI BRUKT
Tekanne stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Bucatini all’Amatriciana
Dette er vårt forslag til en klassisk pasta. Bruk hermetiske cherrytomater, for de er både søte og saftige, og gir god tekstur til sausen din.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sommersalat med steinfrukter og burrata
Denne salaten er en ny vri på en klassisk Caprese-salat med steinfrukter av beste kvalitet. Når du griller frukten, blir det naturlige sukkeret karamellisert og smaken fremheves.
VI BRUKT
Serveringsbolle Signature stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Sodabrød med havregryn og saltet honningsmør
Den perfekte brødoppskriften for nybegynnere. Oppskriften krever svært lite elting og ingen hevetid. Sodabrød er kjent for å være litt tykkere enn andre brød – det er ypperlig til frokost, og kan ristes som tilbehør til en god suppe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekt kylling med harissa og granateple
Det beste med stekt kylling er den store overflaten som gir maksimal smak, og kyllingen tilberedes også jevnere og raskere. Du kan endre smaken ved å bytte ut harissa med ditt favorittkrydder eller forskjellige pureer.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Boeuf bourguignon
I vår boeuf bourguignon oppskrift anbefaler vi at du bruker enten bog, høyrygg eller bryst av okse, da det alle er stykker med en god fettmarmorering.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Klassisk omelett
Den perfekte måten å starte dagen på. Delikate ingredienser som egg slipper lett fra pannene våre med non-stick-belegg.
VI BRUKT
Stekepanne Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Crêpes Suzette (flamberte pannekaker)
Her gir vi deg en klassisk oppskrift på Crêpes Suzette (flamberte pannekaker) med en søt og aromatisk appelsinsaus til å helle over.
VI BRUKT
Pannekakepanne Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Fransk eplekake med karamelliserte epler
Den tradisjonelle oppskriften på Tarte Tatin består av karamelliserte eplebiter med butterdeig. Det beste resultatet får du ved å bake paien i støpejernsform.
VI BRUKT
Tarte tatin paiform støpejern