Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
542 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfrie veganermunker
Hvis du synes det kan være greit med et alternativ til de tradisjonelle munkene, kan du prøve en litt sunnere versjon som attpåtil er glutenfri og vegansk.
VI BRUKT
Munkepanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Risgrøt – laget under dynen
Oppskrift på en enkel risengrynsgrøt, en såkalt “dynegrøt”. Det er vanligst å lage den med helmelk, siden melk med lavere fettinnhold lettere brenner seg fast.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Riskrem med mandler og appelsinsaus
Denne oppskriften er veldig tradisjonell når det gjelder risalamanden. Men som en liten vri, har jeg laget en annerledes saus til, nemlig en appelsinsaus.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Riskremis med kirsebærsaus
Bland restene av risgrøten med litt fløte, vanilje, skyr og kondensert melk, så får du en deilig og kremaktig iskrem som du kan toppe med kirsebærsaus.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Acai bowl med frisk frukt
Det er opplagt å starte morgenen med en sunn og lekker acai bowl. Vår versjon er rask å lage, og så er den pyntet med lekre toppinger.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Buddha bowl med gurkemeie-/appelsindressing
Kanskje du ikke er kjent med ordet «buddha bowl», men i all sin enkelhet er det en skål spekket med lekre grønnsaker. De kan både være rå, dampede og stekte.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Chirashi sushi
Chirashi er en fargerik, japansk matrett som består av sushi ris, fisk og ulike grønnsaker.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Kremet karrisaus med fisk og lilla blomkål
Denne karriretten med gurkemeie, kokos og blomkål er flott i fargene og herlig i smaken, og så er den både sunn og god. Det er et enkelt og sunt hverdagsmåltid.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Fylt portobellosopp i tomatsaus
Fylt portobellosopp er et lekkert og smakfullt alternativ til kjøtt. Retten er lett å tilberede og den kan lages på under en time.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Luksus chili con carne med oksebog og grillet avokado
Med sine dype smaksnyanser som forsterkes av sjokolade og langtidstilberedt oksebog, er denne oppskriften perfekt å servere om kvelden når man skal kose deg.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Misosuppe med egg & tofu
Misosuppe er en sunn, annerledes og mettende suppe fra Japan, og den kan varieres etter smak og ønske.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Overnight oats med kakao og appelsin
Overnight oats er svaret på den perfekte frokosten. Grøten skal bare røres sammen på kvelden og settes i kjøleskapet, så lager den seg selv.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy