Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
542 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Marokkansk kyllingtagine
Å kombinere frukt med kjøtt, fjærfe eller fisk er typisk for nordafrikansk mat, og med en krydret marinade er den generelle smaken ikke så søt. Som med mange tagine- eller gryteretter, forbedres smakene når de lages dagen før.
VI BRUKT
Tagine støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfrie pumpkin spice-gresskarboller
Halloweenboller som smaker av høst. Denne «kanelbolle»-inspirerte oppskriften er en hyllest til høsten og de vakre oransje fargene som hører årstiden til. Fyllet er en sammensmeltning av klassisk remonce og amerikansk gresskarpai, som er en del av Halloween og høsten.
VI BRUKT
Gresskar buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfritt flettet brød med timian og cheddar
Dette lille glutenfrie kunstverket av et brød passer godt til supper, tapas, eller som snacks. Ost og urter er en god match, og akkurat denne kombinasjonen blir helt spesiell med ekstra moden cheddar og den kraftige smaken av fersk timian.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfri Tomatcrumble
Glem alt om smuldrepai med frukt. For noe som kanskje er like godt som en smuldrepai med bær og frukt er en salt versjon av denne populære paien. Tomatcrumble er det perfekte tilbehøret til lunsj eller middag og vil forføre sansene dine med karamelliserte sherrytomater, sprø biter av mørdeig og smaken av solmodne herligheter. Paien er laget med glutenfritt mel, men kan enkelt lages med gluten ved å bytte til hvetemel.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPPSKRIFT
Osteboller
Brødformen vår er perfekt til disse smakfulle ostebollene, og de er laget med herlig hvitløkssmør som løfter smaken til nye høyder!
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfri Upside-Down pizza
Pizza er klassikeren når du ønsker deg en enkel middag. Prøv en deilig upside-down pizza som lages i våre pasta-tallerkener, og som kan lages i to varianter!
VI BRUKT
Coupe pastatallerken stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Surdeigsbrød til hverdags (Boule)
Denne oppskriften på surdeigsbrød er perfekt for nybegynnere. Du får et smakfullt brød med en fast tekstur som smaker like godt hver gang.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sitronkake med pistasjnøtter
Vakker, søt og nøtteaktig – denne sitronkaken skaper følelsen av hagefest på en varm vårdag. Gi den en ekstra touch og dekorer den med sitronglasur og hakkede pistasjnøtter.
VI BRUKT
Brødform støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Brød med røkt salt og timian
Et herlig brød med røkt salt og timian. Et nydelig hjemmebakt brød, som er mykt inni og md en deilig salt skorpe.
VI BRUKT
Brødform støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekt laks med vårlige grønnsaker
Med Le Creuset kan du få sprø laks av restaurantkvalitet hjemme. Kombiner den med mør brokkoli og sukkererter for et forfriskende måltid.