534 results
OPPSKRIFT
Farsert entrecote
Saftig entrecote uten bein. Kjøttet marineres for å gjøre det mørt, smakes til med lekker pepper og aromatiske urter og ovnsstekes langsomt til det er perfekt gyllenbrunt. Steken skal hvile før man skjærer den ut for å sikre at kjøttet blir saftig hele veien gjennom. Perfekt til spesielle anledninger og festlige middager!
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Muffins med hasselnøtter og sjokolade
Her er en barnevennlig oppskrift til en smakfull bakekos i helgen. De lekre muffinsene smaker best på dagen, men du kan også oppbevare dem i en forseglet beholder og varme dem opp igjen før servering.
VI BRUKT
Muffinsbrett 12 stk.
OPPSKRIFT
Butterdeigstenger med ost og bacon
Perfekt snacks til gjester i siste øyeblikk. Tilpass fyllet etter din smak, og sørg for å bruke en sterk ost som gir ekstra smak.
VI BRUKT
Rektangulært flat bakeplate
OPPSKRIFT
Quiche med butternut squash, salvie og fetaost
Smaksrikt fyll med karamellisert butternut squash og salt fetaost gjør denne quichen perfekt til en liten sammenkomst. Ta vare på restene til en lekker matpakke neste dag.
VI BRUKT
Paiform
OPPSKRIFT
Bakt sitron ostekake
Denne klassiske bakte ostekaken slår aldri feil. Pynt den med friske jordbær eller bærcoulis like før servering.
VI BRUKT
Springform
OPPSKRIFT
Caprese-salat med stekt fersken
En vri på den klassiske Caprese-salaten. Denne oppskriften er den ultimate feiringen av sommerens ingredienser med saftige, søte ristede fersken, solmodne tomater og kremet mozzarella.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Risotto med solsikkekjerner og pesto
Denne risottoen er perfekt til sommerens middagsselskaper! Nydelig som en forrett eller som mindre porsjoner med sin kremete og rike konsistens.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Terter med deilig lime-krem
Hvis du er ute etter en fantastisk enkel sommerdessert som du lett kan tilberede på forhånd, er disse friske tertene det perfekte valget. Når de serveres i minigrytene våre, har de den perfekte størrelsen for å dekke behovet for noe søtt og godt.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Poulet Basquaise
For ekstra smak skjæres kyllingstykkene ikke av beinene. De er tilberedt med baconstrimler, paprika, løk, paprika, frisk aromatisk timian og en tørr hvitvin. En klassisk gryterett fra den baskiske regionen i Frankrike, hvor nabolandet Spania har hatt en kulinarisk innflytelse.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Enkle sitronterter
Disse paiene er en nydelig dessert som kan lages på forhånd og er enkle å dele. De er også godt egnet til å få med barna på kjøkkenet. De kan knuse kjeks, smelte smør og presse sitroner!
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Hibiskus iste
Denne herlige hibiskus isteen blir like populær gjennom hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og passer perfekt å servere i våre elegante tekanner når du har gjester. Tilsett en skvett vodka og du har den perfekte te-cocktailen.
VI BRUKT
Tekanne stentøy